Deutsche Telekom-dochter T-Systems gaat alle werknemers van oliereus BP tegen juni 2013 e-mail in de cloud aanbieden.

T-Systems sloot een vijfjarig contract met BP voor het leveren van 'cloud messaging services', volgens een 'pay-per-use'-model. De ruim 83.0000 medewerkers van BP krijgen via een veilige private cloud-omgeving toegang tot hun e-mail vanaf alle mobiele toestellen en pc's die worden gebruikt binnen het bedrijf. BP stapt ineens ook over van Microsoft Exchange 2003 naar Exchange 2010. Voor het migratieproces van de mailboxen heeft T-Systems een partnerschap gesloten met EMC Consulting.

T-Systems is al sinds 2009 aan de slag bij BP als telecomintegrator. In 2011 werd het Duitse bedrijf ook ingeschakeld voor de levering van firewalldiensten.

Deutsche Telekom-dochter T-Systems gaat alle werknemers van oliereus BP tegen juni 2013 e-mail in de cloud aanbieden. T-Systems sloot een vijfjarig contract met BP voor het leveren van 'cloud messaging services', volgens een 'pay-per-use'-model. De ruim 83.0000 medewerkers van BP krijgen via een veilige private cloud-omgeving toegang tot hun e-mail vanaf alle mobiele toestellen en pc's die worden gebruikt binnen het bedrijf. BP stapt ineens ook over van Microsoft Exchange 2003 naar Exchange 2010. Voor het migratieproces van de mailboxen heeft T-Systems een partnerschap gesloten met EMC Consulting. T-Systems is al sinds 2009 aan de slag bij BP als telecomintegrator. In 2011 werd het Duitse bedrijf ook ingeschakeld voor de levering van firewalldiensten.