Tableau Software, specialist in visualisatie- en BI-analyseoplossingen en beschouwd als een van de meer innovatieve nieuwkomers, opent een Brits kantoor met de ambitie om de EMEA-markt te bestormen.

Naast Groot-Brittannië komen er ook kantoren in Frankrijk en Duitsland. Het Brits-Europese filiaal zal geleid worden door Bruno Saint-Cast, die ook Salesforce.com op de Europese markt gelanceerd heeft. Voordien werkte hij voor IBM, Sybase en Brio. Het Europese team omvat onder meer ook een oudgediende van Pixar.

De ambitie is om de EMEA-omzet te verviervoudigen tegen 2012. Het bedrijf draaide in 2010 een omzet van zowat 40 miljoen dollar en wordt door Gartner aangeduid als de snelst groeiende BI-speler, sneller zelfs dan QlikTech.

Tableau Software, specialist in visualisatie- en BI-analyseoplossingen en beschouwd als een van de meer innovatieve nieuwkomers, opent een Brits kantoor met de ambitie om de EMEA-markt te bestormen. Naast Groot-Brittannië komen er ook kantoren in Frankrijk en Duitsland. Het Brits-Europese filiaal zal geleid worden door Bruno Saint-Cast, die ook Salesforce.com op de Europese markt gelanceerd heeft. Voordien werkte hij voor IBM, Sybase en Brio. Het Europese team omvat onder meer ook een oudgediende van Pixar. De ambitie is om de EMEA-omzet te verviervoudigen tegen 2012. Het bedrijf draaide in 2010 een omzet van zowat 40 miljoen dollar en wordt door Gartner aangeduid als de snelst groeiende BI-speler, sneller zelfs dan QlikTech.