Tanuja Randery verlaat Colt België al na twee jaar als managing director Benelux. Ze verhuist naar Groot-Brittannië waar ze verantwoordelijk wordt voor de corporate ondernemingen.

De move verrast enigszins want enkele maanden geleden had de 42-jarige Tanuja Randery nog aangegeven dat ze niet meteen wou vertrekken uit België. Ze behoort tot de tien invloedrijkste ict-vrouwen in ons land. Colt haalde in België in 2007 een omzet van bijna 97 miljoen euro.

Tanuja Randery wordt voor de hele Colt groep tevens hoofd van de multinational business divisie. Alle global account directors in de diverse landen zullen aan haar rapporteren. Het is bekend dat Colt vandaag nog te weinig business haalt bij de multinationals. Gartner bestempelt Colt ook in zijn jongste magic quadrant nog steeds als een nichespeler.

Christian Dekeyser, de huidige financiële directeur van Colt België, wordt ad interim de managing director voor de Belgische tak. Hij rapporteert rechtstreeks aan Henri Van der Vaeren, eveneens een Belg, managing director van de country division.

Tanuja Randery verlaat Colt België al na twee jaar als managing director Benelux. Ze verhuist naar Groot-Brittannië waar ze verantwoordelijk wordt voor de corporate ondernemingen. De move verrast enigszins want enkele maanden geleden had de 42-jarige Tanuja Randery nog aangegeven dat ze niet meteen wou vertrekken uit België. Ze behoort tot de tien invloedrijkste ict-vrouwen in ons land. Colt haalde in België in 2007 een omzet van bijna 97 miljoen euro. Tanuja Randery wordt voor de hele Colt groep tevens hoofd van de multinational business divisie. Alle global account directors in de diverse landen zullen aan haar rapporteren. Het is bekend dat Colt vandaag nog te weinig business haalt bij de multinationals. Gartner bestempelt Colt ook in zijn jongste magic quadrant nog steeds als een nichespeler. Christian Dekeyser, de huidige financiële directeur van Colt België, wordt ad interim de managing director voor de Belgische tak. Hij rapporteert rechtstreeks aan Henri Van der Vaeren, eveneens een Belg, managing director van de country division.