Het Gentse TapCrowd heeft een nieuwe financieringsronde afgesloten ter waarde van 1,1 miljoen euro.

"Met deze financieringsronde kunnen we onze uitvalsbasissen in Sao Paulo voor Latijns-Amerika en Istanbul voor Azië, eerder opgestart in het voorjaar, verder uitbouwen. Wij voorzien ook onze eerste stappen te zetten in de Verenigde Staten voor eind 2012", zegt serial entrepreneur Toon Vanparys die voorzitter van de raad van bestuur is bij TapCrowd.

"België en Nederland is voor ons eigenlijk een testmarkt, maar we kijken zeker naar landen als Brazilië en Turkije. Waarom? Omdat dat sterke groeimarkten zijn, zeker ook voor tablets, en omdat de mensen daar veel sneller beslissingen nemen. Men is daar sneller bereid om een zeker risico te nemen", zei ceo Brecht Fourneau nog in een eerder interview met Data News.

TapCrowd, opgericht in 2009, ontwikkelt en commercialiseert een 'self-service' app building platform voor mobiele marketing. Het voltallige management team heeft bijgedragen in de nieuwe financieringsronde, samen met seed investors zoals Niko Nelissen en Strike4; het investeringsvehikel rond Toon Vanparys en Frank Verbist.

Eerder deze maand tekende TapCrowd nog een strategische overeenkomst met Belgacom om onder de naam 'myApp' het mobiele applicatie platform in te zetten voor het bouwen van city en event apps.

Het Gentse TapCrowd heeft een nieuwe financieringsronde afgesloten ter waarde van 1,1 miljoen euro. "Met deze financieringsronde kunnen we onze uitvalsbasissen in Sao Paulo voor Latijns-Amerika en Istanbul voor Azië, eerder opgestart in het voorjaar, verder uitbouwen. Wij voorzien ook onze eerste stappen te zetten in de Verenigde Staten voor eind 2012", zegt serial entrepreneur Toon Vanparys die voorzitter van de raad van bestuur is bij TapCrowd. "België en Nederland is voor ons eigenlijk een testmarkt, maar we kijken zeker naar landen als Brazilië en Turkije. Waarom? Omdat dat sterke groeimarkten zijn, zeker ook voor tablets, en omdat de mensen daar veel sneller beslissingen nemen. Men is daar sneller bereid om een zeker risico te nemen", zei ceo Brecht Fourneau nog in een eerder interview met Data News. TapCrowd, opgericht in 2009, ontwikkelt en commercialiseert een 'self-service' app building platform voor mobiele marketing. Het voltallige management team heeft bijgedragen in de nieuwe financieringsronde, samen met seed investors zoals Niko Nelissen en Strike4; het investeringsvehikel rond Toon Vanparys en Frank Verbist. Eerder deze maand tekende TapCrowd nog een strategische overeenkomst met Belgacom om onder de naam 'myApp' het mobiele applicatie platform in te zetten voor het bouwen van city en event apps.