Tapptic vestigt zich met vier mensen in Berlijn. Het kantoor wordt geleid door Daniel Westerlund en moet tegen eind dit jaar groeien naar 12 mensen. In totaal heeft Tapptic, dat sinds 2010 bestaat, vandaag 85 mensen in dienst. Vorig jaar opende het ook al kantoren in Zwitserland en Polen. In 2014 nam het nog het Franse Clicmobile over.

"Duitsland vormt een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van Tapptic", zegt ceo Christophe Chantillon. "Dit is het grootste land in Europa, met een dynamische economie. Tapptic in Duitsland lanceren, is een hele uitdaging, maar het biedt ons heel mooie opportuniteiten voor de implementatie van digitale strategieën gebaseerd op innovatieve toepassingen."

Tapptic vestigt zich met vier mensen in Berlijn. Het kantoor wordt geleid door Daniel Westerlund en moet tegen eind dit jaar groeien naar 12 mensen. In totaal heeft Tapptic, dat sinds 2010 bestaat, vandaag 85 mensen in dienst. Vorig jaar opende het ook al kantoren in Zwitserland en Polen. In 2014 nam het nog het Franse Clicmobile over."Duitsland vormt een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van Tapptic", zegt ceo Christophe Chantillon. "Dit is het grootste land in Europa, met een dynamische economie. Tapptic in Duitsland lanceren, is een hele uitdaging, maar het biedt ons heel mooie opportuniteiten voor de implementatie van digitale strategieën gebaseerd op innovatieve toepassingen."