De Indiase ict-dienstverlener Tata Consultancy Services (TCS) heeft voor zijn activiteiten in de Benelux een nieuwe directeur aangesteld.

Shankar Narayanan gaf al leiding aan de bedrijfsonderdelen Retail en Consumer Goods en wordt nu ook verantwoordelijk voor de stategie en klantrelaties in Nederland, België en Luxemburg. Hij heeft de opdracht het marktaandeel in deze regio te vergroten.

Het hoofdkantoor van TCS Benelux staat in Amsterdam. Daar zijn ook de financiële en personeelsafdelingen van alle Europese kantoren ondergebracht. Daarnaast heeft het bedrijf nog vestigingen in Eindhoven, Luxemburg-Stad en Brussel. In de Benelux boekt het ict-concern zo'n 40 procent van de omzet op het Europese vaste land. De omzet in de regio groeit al enkele jaren meer dan 10 procent per jaar. Op de vier vestigingen werken ongeveer 3500 medewerkers.

Begin 2009 werden activiteiten van de 21 verschillende Europese vestigingen van Tata Consultancy Services gebundeld. Gezamenlijk genereren de 23.000 Europese medewerkers ongeveer 30 procent van de wereldwijde omzet van het Indiase ict-concern. Alleen op de Noord-Amerikaanse markt draait het bedrijf een grotere omzet.

TCS is onderdeel van de Indiase Tata Group en gevestigd in Mumbai. Wereldwijd werken er zo'n 148.000 ict-consultants. Het afgelopen boekjaar werd afgesloten met een winst van 1,2 miljard dollar bij een omzet van zes miljard.

In samenwerking met Computable

De Indiase ict-dienstverlener Tata Consultancy Services (TCS) heeft voor zijn activiteiten in de Benelux een nieuwe directeur aangesteld. Shankar Narayanan gaf al leiding aan de bedrijfsonderdelen Retail en Consumer Goods en wordt nu ook verantwoordelijk voor de stategie en klantrelaties in Nederland, België en Luxemburg. Hij heeft de opdracht het marktaandeel in deze regio te vergroten. Het hoofdkantoor van TCS Benelux staat in Amsterdam. Daar zijn ook de financiële en personeelsafdelingen van alle Europese kantoren ondergebracht. Daarnaast heeft het bedrijf nog vestigingen in Eindhoven, Luxemburg-Stad en Brussel. In de Benelux boekt het ict-concern zo'n 40 procent van de omzet op het Europese vaste land. De omzet in de regio groeit al enkele jaren meer dan 10 procent per jaar. Op de vier vestigingen werken ongeveer 3500 medewerkers. Begin 2009 werden activiteiten van de 21 verschillende Europese vestigingen van Tata Consultancy Services gebundeld. Gezamenlijk genereren de 23.000 Europese medewerkers ongeveer 30 procent van de wereldwijde omzet van het Indiase ict-concern. Alleen op de Noord-Amerikaanse markt draait het bedrijf een grotere omzet. TCS is onderdeel van de Indiase Tata Group en gevestigd in Mumbai. Wereldwijd werken er zo'n 148.000 ict-consultants. Het afgelopen boekjaar werd afgesloten met een winst van 1,2 miljard dollar bij een omzet van zes miljard. In samenwerking met Computable