Tax-on-Web, de elektronische aangifte voor de belastingen, mikt dit jaar op ruim 3 miljoen aangiften. Dat is meer dan de helft van het totaal.

Dat staat te lezen in Het Belang van Limburg. Wie zijn aangifte persoonlijk nog via Tax-on-Web moet indienen, heeft nog de tijd tot dinsdag middernacht. Momenteel staat de teller bij Tax-on-Web op 2,3 miljoen aangiften.

Woordvoerder Francis Adyns van de FOD Financiën verwacht dat er vandaag en dinsdag nog zo'n 30.000 tot 40.000 aangiften per dag zullen bijkomen. "Wie zijn aangifte elektronisch laat indienen door zijn mandataris (boekhouder) heeft nog de tijd tot 31 oktober. Tegen dan verwachten we ruim 3,2 miljoen aangiften via Tax-on-Web. Dat is meer dan de helft van de 6 miljoen jaarlijkse aangiften van inkomstenbelastingen", aldus Adyns.

Bron: Belga

Tax-on-Web, de elektronische aangifte voor de belastingen, mikt dit jaar op ruim 3 miljoen aangiften. Dat is meer dan de helft van het totaal. Dat staat te lezen in Het Belang van Limburg. Wie zijn aangifte persoonlijk nog via Tax-on-Web moet indienen, heeft nog de tijd tot dinsdag middernacht. Momenteel staat de teller bij Tax-on-Web op 2,3 miljoen aangiften. Woordvoerder Francis Adyns van de FOD Financiën verwacht dat er vandaag en dinsdag nog zo'n 30.000 tot 40.000 aangiften per dag zullen bijkomen. "Wie zijn aangifte elektronisch laat indienen door zijn mandataris (boekhouder) heeft nog de tijd tot 31 oktober. Tegen dan verwachten we ruim 3,2 miljoen aangiften via Tax-on-Web. Dat is meer dan de helft van de 6 miljoen jaarlijkse aangiften van inkomstenbelastingen", aldus Adyns. Bron: Belga