Tata Consultancy Services krijgt een nieuwe Europese directeur: A.S. Lakshminarayanan. Hij volgt Girish Ramachandran op die na ruim negen jaar 'Europa' terug gaat naar India. Ook komt er een nieuwe directeur Benelux: Shankar Narayanan.

Girish Ramachandran vertrekt in april als directeur Tata Consultancy Services (TCS). Hij heeft de Indiase offshorespecialist de afgelopen jaren groot zien worden in Europa. Begonnen in 1985 via een samenwerking met TKS-Teknosoft is TCS de laatste jaren uitgegroeid tot een grote ict-dienstverlener op de Europese markt. Ramachandran is 9 jaar in Europa actief geweest en heeft deze groei van nabij gemaakt.

De directeur TCS Europa keert terug naar India waar hij een functie krijgt in de top van de ict-dienstverlener (een divisie van het Tata-concern). "Ik krijg de verantwoordelijkheid over het verder ontwikkelen van de strategische markten op wereldwijd niveau. Dat betekent veel reizen. De band met Europa blijft trouwens nog voor een deel behouden: ik blijf een aantal belangrijke activiteiten in Europa managen."

Na het vertrek van Girish zal de organisatie van TCS in Europa er anders uit zien: de Britse en continentale tak worden met elkaar geïntegreerd en passen voortaan dezelfde verticale marktsectorbenadering toe. A .S. Lakshminarayanan, kortweg Lakshmi, zal als nieuwe directeur TCS Europa een paar dagen per week op het Europese vasteland zijn en de rest van de tijd in Groot-Brittannië' vertoeven. Het kantoor in Amsterdam blijft de hoofdzetel van TCS op het continent. De nieuwe directeur TCS Benelux wordt Shankar Narayanan ('Shankar').

In samenwerking met Computable

Tata Consultancy Services krijgt een nieuwe Europese directeur: A.S. Lakshminarayanan. Hij volgt Girish Ramachandran op die na ruim negen jaar 'Europa' terug gaat naar India. Ook komt er een nieuwe directeur Benelux: Shankar Narayanan. Girish Ramachandran vertrekt in april als directeur Tata Consultancy Services (TCS). Hij heeft de Indiase offshorespecialist de afgelopen jaren groot zien worden in Europa. Begonnen in 1985 via een samenwerking met TKS-Teknosoft is TCS de laatste jaren uitgegroeid tot een grote ict-dienstverlener op de Europese markt. Ramachandran is 9 jaar in Europa actief geweest en heeft deze groei van nabij gemaakt. De directeur TCS Europa keert terug naar India waar hij een functie krijgt in de top van de ict-dienstverlener (een divisie van het Tata-concern). "Ik krijg de verantwoordelijkheid over het verder ontwikkelen van de strategische markten op wereldwijd niveau. Dat betekent veel reizen. De band met Europa blijft trouwens nog voor een deel behouden: ik blijf een aantal belangrijke activiteiten in Europa managen." Na het vertrek van Girish zal de organisatie van TCS in Europa er anders uit zien: de Britse en continentale tak worden met elkaar geïntegreerd en passen voortaan dezelfde verticale marktsectorbenadering toe. A .S. Lakshminarayanan, kortweg Lakshmi, zal als nieuwe directeur TCS Europa een paar dagen per week op het Europese vasteland zijn en de rest van de tijd in Groot-Brittannië' vertoeven. Het kantoor in Amsterdam blijft de hoofdzetel van TCS op het continent. De nieuwe directeur TCS Benelux wordt Shankar Narayanan ('Shankar'). In samenwerking met Computable