Het gaat om eMenKa, een software consultancybedrijf met kantoren in Antwerpen, Gent en Kortrijk dat sinds 2007 actief is. Het bedrijf werd opgericht door Steven Claus, Marcel Aerts en Tjorven Denorme.

"Zij hebben op 10 jaar een schitterende reputatie en stabiele klantenbasis uitgebouwd," vertelt Bart Van Herck, business director van Team4Talent. "De combinatie van hun gedegen technische expertise samen met onze dynamiek, kennis & ervaring geeft een zeer positieve wending voor al onze klanten & medewerkers."

De bedoeling is dat het management van eMenKa 'voor langere tijd' aan het bedrijf verbonden blijft. De .NET-specialist zal ook zelfstandig blijven bestaan.

Samen hebben Team4Talent en eMenKa naar eigen zeggen zo'n 150 IT professionals. Op papier hebben de twee, volgens cijfers van Trends Top, echter respectievelijk 21,80 en 21,40 voltijdse equivalenten in dienst. Mogelijk wijst dat er op dat het merendeel van hen op zelfstandige basis werkt.

Het gaat om eMenKa, een software consultancybedrijf met kantoren in Antwerpen, Gent en Kortrijk dat sinds 2007 actief is. Het bedrijf werd opgericht door Steven Claus, Marcel Aerts en Tjorven Denorme."Zij hebben op 10 jaar een schitterende reputatie en stabiele klantenbasis uitgebouwd," vertelt Bart Van Herck, business director van Team4Talent. "De combinatie van hun gedegen technische expertise samen met onze dynamiek, kennis & ervaring geeft een zeer positieve wending voor al onze klanten & medewerkers."De bedoeling is dat het management van eMenKa 'voor langere tijd' aan het bedrijf verbonden blijft. De .NET-specialist zal ook zelfstandig blijven bestaan.Samen hebben Team4Talent en eMenKa naar eigen zeggen zo'n 150 IT professionals. Op papier hebben de twee, volgens cijfers van Trends Top, echter respectievelijk 21,80 en 21,40 voltijdse equivalenten in dienst. Mogelijk wijst dat er op dat het merendeel van hen op zelfstandige basis werkt.