De aankondiging "Mijn Blackberry werkt niet" krijgt een heel andere betekenis als twee Britse komieken zich over het probleem buigen.

Een verwarde klant wendt zich tot zijn locale kruidenier voor hulp met zijn Blackberry en Apple. Het is het begin van een hilarische scène waarin de bekende Britse komieken Harry Enfield en Ronnie Corbett met woorden beginnen te spelen uit de IT-wereld. In een kruidenierszaak krijgen begrippen als Blackberry, Apple en Xbox plotseling een heel andere betekenis. Meer vertellen we niet over deze videoclip om de pret niet te bederven.

De aankondiging "Mijn Blackberry werkt niet" krijgt een heel andere betekenis als twee Britse komieken zich over het probleem buigen. Een verwarde klant wendt zich tot zijn locale kruidenier voor hulp met zijn Blackberry en Apple. Het is het begin van een hilarische scène waarin de bekende Britse komieken Harry Enfield en Ronnie Corbett met woorden beginnen te spelen uit de IT-wereld. In een kruidenierszaak krijgen begrippen als Blackberry, Apple en Xbox plotseling een heel andere betekenis. Meer vertellen we niet over deze videoclip om de pret niet te bederven.