De Amerikaanse retailer Hammacher Schlemmer biedt vanaf 19 april een parasol met zonnecellen, USB-laadpoorten en batterij aan, die je mobiele gadgets van energie voorziet. Dat schrijft De Standaard.

De 'technologische' parasol heeft ingebouwde zonnecellen in de kap en USB-laadpoorten in de paal. Hiermee wordt zonlicht omgezet in elektriciteit, waardoor je je digitale apparatuur kunt opladen.

Is er te weinig zonne-energie, dan beschikt de parasol ook nog over een interne batterij. De parasol gaat vanaf 19 april over de virtuele toonbank bij Hammacher Schlemmer, voor een prijs van 499,95 dollar (exclusief verzendkosten).

De technologie is er, nu het mooie weer nog...

De Amerikaanse retailer Hammacher Schlemmer biedt vanaf 19 april een parasol met zonnecellen, USB-laadpoorten en batterij aan, die je mobiele gadgets van energie voorziet. Dat schrijft De Standaard. De 'technologische' parasol heeft ingebouwde zonnecellen in de kap en USB-laadpoorten in de paal. Hiermee wordt zonlicht omgezet in elektriciteit, waardoor je je digitale apparatuur kunt opladen. Is er te weinig zonne-energie, dan beschikt de parasol ook nog over een interne batterij. De parasol gaat vanaf 19 april over de virtuele toonbank bij Hammacher Schlemmer, voor een prijs van 499,95 dollar (exclusief verzendkosten). De technologie is er, nu het mooie weer nog...