Twee bedrijven uit Melle, arrowUp en Technovisie, gaan voortaan onder een gemeenschappelijke naam verder: 'Into it'.

Beide it-bedrijven willen zich naar de eindklant positioneren als één speler. Technovisie is al in 1998 opgericht en biedt netwerk- en security-oplossingen. Vier jaar later werd arrowUp gelanceerd dat zich richt op onder meer elektronische persoonsidentificatie.

Samen gaan ze nu verder onder de naam 'Into it'. Het gaat in totaal om een organisatie met zo'n 32 werknemers, goed voor een omzet van 4,5 miljoen euro. Managing director is Roeland Vandekerkhove. "Het voordeel is dat we naar de klant kunnen stappen met één verkoopsploeg en één supporttea", vertelt Vandekerkhove. Hij wijst er echter op dat het nog niet om een fusie gaat. "Die beslissing wordt later genomen en zal afhangen van de aandeelhouders."

Twee bedrijven uit Melle, arrowUp en Technovisie, gaan voortaan onder een gemeenschappelijke naam verder: 'Into it'. Beide it-bedrijven willen zich naar de eindklant positioneren als één speler. Technovisie is al in 1998 opgericht en biedt netwerk- en security-oplossingen. Vier jaar later werd arrowUp gelanceerd dat zich richt op onder meer elektronische persoonsidentificatie. Samen gaan ze nu verder onder de naam 'Into it'. Het gaat in totaal om een organisatie met zo'n 32 werknemers, goed voor een omzet van 4,5 miljoen euro. Managing director is Roeland Vandekerkhove. "Het voordeel is dat we naar de klant kunnen stappen met één verkoopsploeg en één supporttea", vertelt Vandekerkhove. Hij wijst er echter op dat het nog niet om een fusie gaat. "Die beslissing wordt later genomen en zal afhangen van de aandeelhouders."