TomTom heeft de top van de organisatie wat herschikt. Tele Atlas-topman Bill Henry verlaat het bedrijf in het tweede kwartaal.

Bill Henry kwam, als voormalig crisismanager van het Britse iSoft, in 2008 Tele Atlas-topman Alain De Taeye vervangen. Naar aanleiding van de (goede) jaarresultaten raakte nu bekend dat hij het bedrijf binnenkort alweer verlaat.

TomTom gaat de commerciële activiteiten afsplitsen van de kaartenproductie. Tele Atlas wordt een 'licensing business unit', met Peter van der Fluit aan het hoofd. Hij is de voormalige ceo van b2b-marketingservicesbedrijf Matchcode. Hij werkte ook lange tijd voor HP.

TomTom heeft de top van de organisatie wat herschikt. Tele Atlas-topman Bill Henry verlaat het bedrijf in het tweede kwartaal. Bill Henry kwam, als voormalig crisismanager van het Britse iSoft, in 2008 Tele Atlas-topman Alain De Taeye vervangen. Naar aanleiding van de (goede) jaarresultaten raakte nu bekend dat hij het bedrijf binnenkort alweer verlaat. TomTom gaat de commerciële activiteiten afsplitsen van de kaartenproductie. Tele Atlas wordt een 'licensing business unit', met Peter van der Fluit aan het hoofd. Hij is de voormalige ceo van b2b-marketingservicesbedrijf Matchcode. Hij werkte ook lange tijd voor HP.