De nieuwe telefoon van de frisdrankfabrikant moet de Chinese markt bestormen. Dat doet hij met prima specificaties. Want volgens de laatste geruchten krijgt hij een 5,5 inch full-hd scherm met 2GB RAM, een 1,7 GHz processor en 13 megapixel camera. Dat is allemaal niet erg opvallend, maar hij moet hij moet slechts 200 dollar gaan kosten.

Over het toestel is verder nog weinig bekend. Pepsi heeft aan persbureau Reuters al wel bevestigd dat het bezig is met de telefoon, maar dat ze hem niet zelf maken. Wie dan wel de producent is, wil het bedrijf nog niet zeggen.

De smartphone moet binnen een paar maanden te koop zijn in China.

De nieuwe telefoon van de frisdrankfabrikant moet de Chinese markt bestormen. Dat doet hij met prima specificaties. Want volgens de laatste geruchten krijgt hij een 5,5 inch full-hd scherm met 2GB RAM, een 1,7 GHz processor en 13 megapixel camera. Dat is allemaal niet erg opvallend, maar hij moet hij moet slechts 200 dollar gaan kosten.Over het toestel is verder nog weinig bekend. Pepsi heeft aan persbureau Reuters al wel bevestigd dat het bezig is met de telefoon, maar dat ze hem niet zelf maken. Wie dan wel de producent is, wil het bedrijf nog niet zeggen. De smartphone moet binnen een paar maanden te koop zijn in China.