In het Mobile Employee Plan kunnen werknemers kiezen tussen King, King Supersize en Kong. De werkgever kiest vervolgens welk bedrag hij maandelijks wil betalen. De rest van de kosten worden aan de werknemer privé aangerekend. Dat maakt het op administratief vlak interessant, de werkgever kan immers een volledig zakelijke factuur in zijn boekhouding verwerken, zonder eerst de privé-uitgaven van de werknemers nog te moeten aftrekken. De werknemer kan op zijn beurt een veel zwaarder abonnement kiezen zonder de baas op extra kosten te jagen.

Het Mechelse telecombedrijf mikt met zijn aanbod vooral op kmo's. De formule geeft volgens Telenet bedrijven de mogelijkheid om zich in te stellen op het nieuwe werken, waarbij werknemers niet langer met een zakelijk en privénummer rondlopen.

In het Mobile Employee Plan kunnen werknemers kiezen tussen King, King Supersize en Kong. De werkgever kiest vervolgens welk bedrag hij maandelijks wil betalen. De rest van de kosten worden aan de werknemer privé aangerekend. Dat maakt het op administratief vlak interessant, de werkgever kan immers een volledig zakelijke factuur in zijn boekhouding verwerken, zonder eerst de privé-uitgaven van de werknemers nog te moeten aftrekken. De werknemer kan op zijn beurt een veel zwaarder abonnement kiezen zonder de baas op extra kosten te jagen.Het Mechelse telecombedrijf mikt met zijn aanbod vooral op kmo's. De formule geeft volgens Telenet bedrijven de mogelijkheid om zich in te stellen op het nieuwe werken, waarbij werknemers niet langer met een zakelijk en privénummer rondlopen.