Telenet wil investeren in jong creatief talent. Het steunt daarvoor op het platform van Idealabs, dat schrijft De Standaard.

Het gaat om zogenaamd corporate venture capital waarbij Telenet samen met nog andere partners investeert in bedrijven met een groot potentiëel, bij voorkeur dat om internationaal door te breken.

Telenet wil de ontwikkeling van startende bedrijven dus versnellen, al stappen volgens De Standaard ook andere bedrijven in het fonds. De krant wijst daarbij op het feit dat Idealabs op 15 mei 'something big' zal aankondigen.

Bij Telenet en Idealabs blijft het voorlopig vaag. Idealabs laat aan onze redactie weten dat het op 15 mei alles zal lanceren, zonder te verwijzen naar Telenet, maar evenmin met een ontkenning. Ook bij Telenet zelf kon men bij het publiceren van dit artikel bevestigen noch ontkennen.

Telenet wil investeren in jong creatief talent. Het steunt daarvoor op het platform van Idealabs, dat schrijft De Standaard. Het gaat om zogenaamd corporate venture capital waarbij Telenet samen met nog andere partners investeert in bedrijven met een groot potentiëel, bij voorkeur dat om internationaal door te breken. Telenet wil de ontwikkeling van startende bedrijven dus versnellen, al stappen volgens De Standaard ook andere bedrijven in het fonds. De krant wijst daarbij op het feit dat Idealabs op 15 mei 'something big' zal aankondigen. Bij Telenet en Idealabs blijft het voorlopig vaag. Idealabs laat aan onze redactie weten dat het op 15 mei alles zal lanceren, zonder te verwijzen naar Telenet, maar evenmin met een ontkenning. Ook bij Telenet zelf kon men bij het publiceren van dit artikel bevestigen noch ontkennen.