Gedelegeerd bestuurder Duco Sickinghe van Telenet en ceo Bart Van Coppenolle van Metris zijn geselecteerd in de top tien van kandidaten voor de Trends Manager van het jaar.

Er zijn opnieuw twee ict-topmannen in de top tien van de Trends manager van het jaar. Vorig jaar was er geen enkele figuur uit de ict-sector geselecteerd. Toen won trouwens André Bergen, de topman van de KBC, de trofee.

Dit jaar gaat het om Duco Sickinghe, de gedelegeerd bestuurder van Telenet. Sickinghe behoorde dit jaar ook al tot de top drie ict-persoonlijkheden op de Data News Awards. Nog geselecteerd bij Trends is Bart Van Coppenolle van Metris, dat zich toelegt op meettechnologie, onder andere voor de automobielsector.

De winnaar wordt op 17 januari aangeduid.

Voor de Franstalige manager van het jaar is deze keer geen ict-bedrijf weerhouden. Vorig jaar was Didier de Callatay van het bancaire softwarebedrijf Callatay & Wouters nog kandidaat. Toen ging de trofee naar Eric Domb van Parc Paradiso.

Meer info [op de website van Trends].

Gedelegeerd bestuurder Duco Sickinghe van Telenet en ceo Bart Van Coppenolle van Metris zijn geselecteerd in de top tien van kandidaten voor de Trends Manager van het jaar. Er zijn opnieuw twee ict-topmannen in de top tien van de Trends manager van het jaar. Vorig jaar was er geen enkele figuur uit de ict-sector geselecteerd. Toen won trouwens André Bergen, de topman van de KBC, de trofee. Dit jaar gaat het om Duco Sickinghe, de gedelegeerd bestuurder van Telenet. Sickinghe behoorde dit jaar ook al tot de top drie ict-persoonlijkheden op de Data News Awards. Nog geselecteerd bij Trends is Bart Van Coppenolle van Metris, dat zich toelegt op meettechnologie, onder andere voor de automobielsector. De winnaar wordt op 17 januari aangeduid. Voor de Franstalige manager van het jaar is deze keer geen ict-bedrijf weerhouden. Vorig jaar was Didier de Callatay van het bancaire softwarebedrijf Callatay & Wouters nog kandidaat. Toen ging de trofee naar Eric Domb van Parc Paradiso. Meer info [op de website van Trends].