Telenet Solutions is met ingang van 1 januari omgedoopt tot 'Telenet for Business' en bedient nu ook kmo's. De bedrijvenafdeling van Telenet heet sinds begin dit jaar niet langer 'Telenet Solutions', maar 'Telenet for Business'.

Naast de naamsverandering, wijzigt ook de interne structuur. Zo zitten in de afdeling voortaan ook de divisies kleine, grote en middelgrote bedrijven vervat.

De bedrijvenafdeling van Telenet haalde in het boekjaar 2010 een omzet van 85 miljoen euro, wat een toename met 10% betekent vergeleken met 2009.

Volgens Martine Tempels, die de bedrijvenafdeling sinds eind 2008 leidt, is Telenet for Business vandaag goed voor 20 procent van de totale omzet van Telenet.

Naast kmo's en grote ondernemingen - onder meer ZiekenhuisNetwerk Antwerpen en AXA zijn klant - wil Telenet for Business ook de overheid bedienen.

Telenet Solutions is met ingang van 1 januari omgedoopt tot 'Telenet for Business' en bedient nu ook kmo's. De bedrijvenafdeling van Telenet heet sinds begin dit jaar niet langer 'Telenet Solutions', maar 'Telenet for Business'. Naast de naamsverandering, wijzigt ook de interne structuur. Zo zitten in de afdeling voortaan ook de divisies kleine, grote en middelgrote bedrijven vervat. De bedrijvenafdeling van Telenet haalde in het boekjaar 2010 een omzet van 85 miljoen euro, wat een toename met 10% betekent vergeleken met 2009. Volgens Martine Tempels, die de bedrijvenafdeling sinds eind 2008 leidt, is Telenet for Business vandaag goed voor 20 procent van de totale omzet van Telenet. Naast kmo's en grote ondernemingen - onder meer ZiekenhuisNetwerk Antwerpen en AXA zijn klant - wil Telenet for Business ook de overheid bedienen.