Telenet gaat een nieuw contactcenter openen in Herentals. In het contactcenter zullen 100 personeelsleden worden tewerkgesteld.

Telenet kiest er bewust voor om een deel van de callcenteractiviteiten zelf te ontwikkelen, "vanuit de focus op kwaliteitsvolle klantenservice en het verhogen van de klantentevredenheid". Een eerste stap werd begin dit jaar genomen met de opening van Telenet-contactcenters in Aalst (50 medewerkers) en in Sint-Truiden (90 medewerkers) bovenop het contactcenter in de Mechelse hoofdzetel.

Het contactcenter in Herentals zal in februari 2010 opgestart worden. "De keuze valt op Herentals omdat we een zo goed mogelijke regionale spreiding willen met onze centers. We zijn al aanwezig in Oost-Vlaanderen en in Limburg. Antwerpen sluit hier perfect bij aan", luidt het. In de buurt zijn er ook voldoende rekruteringsmogelijkheden.

Het gebouw in Herentals dat Telenet heeft uitgekozen bevindt zich vlakbij de E313 en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bron: Belga

Telenet gaat een nieuw contactcenter openen in Herentals. In het contactcenter zullen 100 personeelsleden worden tewerkgesteld. Telenet kiest er bewust voor om een deel van de callcenteractiviteiten zelf te ontwikkelen, "vanuit de focus op kwaliteitsvolle klantenservice en het verhogen van de klantentevredenheid". Een eerste stap werd begin dit jaar genomen met de opening van Telenet-contactcenters in Aalst (50 medewerkers) en in Sint-Truiden (90 medewerkers) bovenop het contactcenter in de Mechelse hoofdzetel. Het contactcenter in Herentals zal in februari 2010 opgestart worden. "De keuze valt op Herentals omdat we een zo goed mogelijke regionale spreiding willen met onze centers. We zijn al aanwezig in Oost-Vlaanderen en in Limburg. Antwerpen sluit hier perfect bij aan", luidt het. In de buurt zijn er ook voldoende rekruteringsmogelijkheden. Het gebouw in Herentals dat Telenet heeft uitgekozen bevindt zich vlakbij de E313 en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bron: Belga