Het Hof van Cassatie heeft het beroep van Belgacom in de rechtszaak rond de overname van de kabelmaatschappij Interkabel door Telenet verworpen. Dat schrijft De Tijd.

Belgacom is fel gekant tegen de overname, die dateert van begin 2008. De telco had zelf een bod willen uitbrengen, maar zou dat niet gekund hebben omdat de juiste procedure niet werd gevolgd.

Bellens en co. spanden onder meer een zaak aan voor de kortgedingrechter. Nadat die de klacht van Belgacom al had afgewezen, vangt de operator nu ook bod bij Cassatie. Met andere woorden zijn er op dit ogenblik geen onmiddellijke gevolgen voor Telenet of Belgacom.

Wat niet wil zeggen dat de oorlog rond Interkabel nu ten einde is. Er loopt onder andere nog een belangrijke procedure voor de Raad van State. Daarin vraagt Belgacom de annulering van de beslissing van Interkabel om zijn 800.000 tv-klanten over te dragen aan Telenet.

Ook hier gaat het weer over het feit dat Interkabel als semi-overheidsbedrijf geen open verkoopprocedure heeft gehouden. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Het Hof van Cassatie heeft het beroep van Belgacom in de rechtszaak rond de overname van de kabelmaatschappij Interkabel door Telenet verworpen. Dat schrijft De Tijd. Belgacom is fel gekant tegen de overname, die dateert van begin 2008. De telco had zelf een bod willen uitbrengen, maar zou dat niet gekund hebben omdat de juiste procedure niet werd gevolgd. Bellens en co. spanden onder meer een zaak aan voor de kortgedingrechter. Nadat die de klacht van Belgacom al had afgewezen, vangt de operator nu ook bod bij Cassatie. Met andere woorden zijn er op dit ogenblik geen onmiddellijke gevolgen voor Telenet of Belgacom. Wat niet wil zeggen dat de oorlog rond Interkabel nu ten einde is. Er loopt onder andere nog een belangrijke procedure voor de Raad van State. Daarin vraagt Belgacom de annulering van de beslissing van Interkabel om zijn 800.000 tv-klanten over te dragen aan Telenet. Ook hier gaat het weer over het feit dat Interkabel als semi-overheidsbedrijf geen open verkoopprocedure heeft gehouden. Wordt ongetwijfeld vervolgd.