Ronny Verhelst, vandaag Executive Vice President Public Affairs en CEO Telenet Mobile, gaat aan de slag als ceo van Tele Columbus.

Ronny Verhelst vertrekt na bijna 10 jaar aan de slag geweest zijn bij Telenet. Hij wordt ceo van Tele Columbus, één van de grootste kabeloperatoren van Duitsland. Dat bedrijf veranderde de voorbije jaren erg vaak van eigenaar, had grote schulden maar heeft sinds kort een nieuwe kapitaalsinjectie gekregen.

Verhelst blijft de komende maanden nog een aantal lopende zaken behandelen bij Telenet. Vanaf 1 april neemt hij zijn nieuwe functie op. Over zijn opvolging heerst nog heel wat onduidelijkheid. Voorlopig zal Philipp Macridis, coo Mobile, rapporteren aan Herbert Vanhove, senior vice-president product management. De nieuwe verantwoordelijke voor Media en Public Affairs wordt volgens Telenet binnenkort aangekondigd.

Het vertrek van Verhelst komt op een cruciaal moment voor Telenet. Telenet Mobile is voorlopig een full mvno (virtuele mobiele operator) in samenwerking met Mobistar. Telenet wordt genoemd als één van de belangrijkste kandidaten om binnenkort ook te bieden op de vierde mobiele licentie in ons land, om zo uit te groeien tot een volwaardige mobiele operator.

Ronny Verhelst, vandaag Executive Vice President Public Affairs en CEO Telenet Mobile, gaat aan de slag als ceo van Tele Columbus. Ronny Verhelst vertrekt na bijna 10 jaar aan de slag geweest zijn bij Telenet. Hij wordt ceo van Tele Columbus, één van de grootste kabeloperatoren van Duitsland. Dat bedrijf veranderde de voorbije jaren erg vaak van eigenaar, had grote schulden maar heeft sinds kort een nieuwe kapitaalsinjectie gekregen. Verhelst blijft de komende maanden nog een aantal lopende zaken behandelen bij Telenet. Vanaf 1 april neemt hij zijn nieuwe functie op. Over zijn opvolging heerst nog heel wat onduidelijkheid. Voorlopig zal Philipp Macridis, coo Mobile, rapporteren aan Herbert Vanhove, senior vice-president product management. De nieuwe verantwoordelijke voor Media en Public Affairs wordt volgens Telenet binnenkort aangekondigd. Het vertrek van Verhelst komt op een cruciaal moment voor Telenet. Telenet Mobile is voorlopig een full mvno (virtuele mobiele operator) in samenwerking met Mobistar. Telenet wordt genoemd als één van de belangrijkste kandidaten om binnenkort ook te bieden op de vierde mobiele licentie in ons land, om zo uit te groeien tot een volwaardige mobiele operator.