Op 15 oktober zal Telenet in het Interkabel-gebied Telenet Digital TV kunnen lanceren, nu de overname is afgerond.

De Vlaamse Openbare Kabelmaatschappijen, Interkabel en Telenet hebben het formele akkoord rond de overname afgerond. Maandag- en dinsdagavond hadden de aandeelhouders van de bedrijven die deel uitmaken van Interkabel, al het licht op groen gezet voor de verkoop van de tv-activiteiten van de kabelalliantie aan Telenet.

Het gaat om een transactie van 427 miljoen euro. Concreet gaat de transactie over de 800.000 tv-klanten van Interelectra, Integan, WVEM en PBE.

Bron: Belga

Op 15 oktober zal Telenet in het Interkabel-gebied Telenet Digital TV kunnen lanceren, nu de overname is afgerond. De Vlaamse Openbare Kabelmaatschappijen, Interkabel en Telenet hebben het formele akkoord rond de overname afgerond. Maandag- en dinsdagavond hadden de aandeelhouders van de bedrijven die deel uitmaken van Interkabel, al het licht op groen gezet voor de verkoop van de tv-activiteiten van de kabelalliantie aan Telenet. Het gaat om een transactie van 427 miljoen euro. Concreet gaat de transactie over de 800.000 tv-klanten van Interelectra, Integan, WVEM en PBE. Bron: Belga