Telenet Solutions, de bedrijfsdivisie van Telenet, heeft een contract in de wacht gesleept bij ZiekenhuisNetwerk Antwerpen, kortweg ZNA, voor telefonie- en datadiensten in de komende 4 jaar.

Telenet sluit alle sites van de groep aan op de Telenetglasvezel. De totale contractuele waarde van de samenwerking bedraagt ongeveer 1,2 miljoen euro. Proximus, de mobiele operator van Belgacom, heeft het mobiele contract in de wacht gesleept.

ZNA heeft in en rond Antwerpen drie algemene en zes gespecialiseerde ziekenhuizen, met in totaal zo'n 2.500 bedden. Het is zo een van de grootste zorgverleners van België.

Telenet Solutions, de bedrijfsdivisie van Telenet, heeft een contract in de wacht gesleept bij ZiekenhuisNetwerk Antwerpen, kortweg ZNA, voor telefonie- en datadiensten in de komende 4 jaar. Telenet sluit alle sites van de groep aan op de Telenetglasvezel. De totale contractuele waarde van de samenwerking bedraagt ongeveer 1,2 miljoen euro. Proximus, de mobiele operator van Belgacom, heeft het mobiele contract in de wacht gesleept. ZNA heeft in en rond Antwerpen drie algemene en zes gespecialiseerde ziekenhuizen, met in totaal zo'n 2.500 bedden. Het is zo een van de grootste zorgverleners van België.