Telenet is de eerste grote telecomoperator die met koppelverkoop start: neem een gsm-abonnement en krijg er voor één euro een gsm bij.

Het verbod op koppelverkoop was al jaren een doorn in het oog van gsm-fabrikanten én consumenten. Ondertussen is er een nieuwe wet op de handelspraktijken hangende maar zolang die niet getekend is, is het verbod officieel nog steeds niet afgeschaft. Volgens Telenet-woordvoerder Stefan Coenjaerts zou de wet dit jaar allicht niet meer gestemd worden.

Toch wil Telenet - als eerste grote speler in ons land - niet langer meer wachten. Wie intekent op een 'Walk and Talk 20' abonnement van twee jaar, krijgt er voor één euro een gsm bij: een LG Viewty, Sony Ericsson Naite, Nokia 3720 of Samsung Star. In het abonnement van 20 euro per maand, zitten 118 belminuten inbegrepen.

Optioneel kan er ook een 3G/EDGE-abonnement aan gekoppeld worden waarbij je 10 euro betaalt voor een mobiel surfvolume van 200 MB. Klanten van Telenet Mobile bellen en surfen voor alle duidelijkheid nog steeds over het netwerk van Mobistar, waarmee de Mechelse telecomspeler een MVNO-overeenkomst heeft.

Telenet is de eerste grote telecomoperator die met koppelverkoop start: neem een gsm-abonnement en krijg er voor één euro een gsm bij. Het verbod op koppelverkoop was al jaren een doorn in het oog van gsm-fabrikanten én consumenten. Ondertussen is er een nieuwe wet op de handelspraktijken hangende maar zolang die niet getekend is, is het verbod officieel nog steeds niet afgeschaft. Volgens Telenet-woordvoerder Stefan Coenjaerts zou de wet dit jaar allicht niet meer gestemd worden. Toch wil Telenet - als eerste grote speler in ons land - niet langer meer wachten. Wie intekent op een 'Walk and Talk 20' abonnement van twee jaar, krijgt er voor één euro een gsm bij: een LG Viewty, Sony Ericsson Naite, Nokia 3720 of Samsung Star. In het abonnement van 20 euro per maand, zitten 118 belminuten inbegrepen. Optioneel kan er ook een 3G/EDGE-abonnement aan gekoppeld worden waarbij je 10 euro betaalt voor een mobiel surfvolume van 200 MB. Klanten van Telenet Mobile bellen en surfen voor alle duidelijkheid nog steeds over het netwerk van Mobistar, waarmee de Mechelse telecomspeler een MVNO-overeenkomst heeft.