Telenet verhoogt de prijzen van vaste telefonie vanaf maart. Voor televisie betaalt u al vanaf februari meer.

Telenet doet de aanpassingen "omwille van de stijging van de levensduurte", zijnde de gegroeide kosten. Concreet gaat het over de prijzen van de vaste telefonieformules als Freephone of Telenet Telefonie. Zo stijgt de traditionele Freephone-formule van 17,34 euro naar 18,27 euro. De volledige lijst prijsstijgingen vindt u [op de website van klantenvereniging Tik vzw] of [op die van Telenet zelf].

Voor analoge en digitale televisie betaalt u al vanaf februari 0,65 en 0,60 euro per maand meer. In het Interkabel-gebied gaat het om een stijging van 0,66 en 0,61 euro per maand.

Aan de prijzen van de shakes, die internet, televisie en telefonie bundelen, wordt vooralsnog niet geraakt. Ook de prijzen van internet blijven identiek.

Telenet verhoogt de prijzen van vaste telefonie vanaf maart. Voor televisie betaalt u al vanaf februari meer. Telenet doet de aanpassingen "omwille van de stijging van de levensduurte", zijnde de gegroeide kosten. Concreet gaat het over de prijzen van de vaste telefonieformules als Freephone of Telenet Telefonie. Zo stijgt de traditionele Freephone-formule van 17,34 euro naar 18,27 euro. De volledige lijst prijsstijgingen vindt u [op de website van klantenvereniging Tik vzw] of [op die van Telenet zelf]. Voor analoge en digitale televisie betaalt u al vanaf februari 0,65 en 0,60 euro per maand meer. In het Interkabel-gebied gaat het om een stijging van 0,66 en 0,61 euro per maand. Aan de prijzen van de shakes, die internet, televisie en telefonie bundelen, wordt vooralsnog niet geraakt. Ook de prijzen van internet blijven identiek.