"We worden een nationale speler en dan kan je het niet maken om beslissingen vanuit Mechelen te blijven nemen", luidt het. Het personeel blijft wel waar het is.

Telenet is zijn werknemers dezer dagen aan het inlichten over de veranderingen na de overname van mobiele operator BASE. Zij krijgen onder meer te horen dat de strategische beslissingen voortaan vanuit Brussel genomen zullen worden, in het huidige hoofdkantoor van BASE in Sint-Lambrechts-Woluwe. De naam van het geïntegreerde bedrijf wordt Telenet Group. (Belga)

"We worden een nationale speler en dan kan je het niet maken om beslissingen vanuit Mechelen te blijven nemen", luidt het. Het personeel blijft wel waar het is.Telenet is zijn werknemers dezer dagen aan het inlichten over de veranderingen na de overname van mobiele operator BASE. Zij krijgen onder meer te horen dat de strategische beslissingen voortaan vanuit Brussel genomen zullen worden, in het huidige hoofdkantoor van BASE in Sint-Lambrechts-Woluwe. De naam van het geïntegreerde bedrijf wordt Telenet Group. (Belga)