Vanaf maandag steekt Telenet weer een tandje bij in de strijd rond de datalimieten en snelheden van de eigen internetabonnementen.

Herschikt zijn productbundels - 'Packs' heten voortaan 'Shakes' - met als opvallendste aanpassing de nieuwe stijging van de datalimieten en snelheden van de internetaanbiedingen. Om dat te benadrukken krijgen die producten het etiket 'XL' mee. De internetabonnementen zouden in dezelfde vorm ook afzonderlijk verkrijgbaar zijn.

BasicNet XL heeft 4 Mbps download- en 256 Kbps uploadvolume en een limiet van 5GB. ComfortNet XL doet het met 12 Mbps download, 400 Kbps upload en een limiet van 30GB. ExpressNet XL gaat voor 20 Mbps download, 512 Kbps upload en een limiet van 30GB. TurboNet XL komt aan 25 Mbps download, 1 Mbps upload en een limiet van 100GB.

Voor de Shakes met telefonie is overigens Freephone Europe ingevoerd. FreePhone Europe is een nieuw tariefplan dat klanten toelaat om quasi onbeperkt te bellen naar alle landen van de Europese Unie plus Andorra, Faroer Eilanden, Gibraltar, Ijsland, Liechtenstein, Monaco, Noorwegen, San Marino en Zwitserland tussen 16u en 08u op werkdagen en de volledige dagen tijdens weekends en op feestdagen. Het klassieke Freephone tariefplan blijft bestaan aan 17,34 euro per maand.

Vanaf maandag steekt Telenet weer een tandje bij in de strijd rond de datalimieten en snelheden van de eigen internetabonnementen. Herschikt zijn productbundels - 'Packs' heten voortaan 'Shakes' - met als opvallendste aanpassing de nieuwe stijging van de datalimieten en snelheden van de internetaanbiedingen. Om dat te benadrukken krijgen die producten het etiket 'XL' mee. De internetabonnementen zouden in dezelfde vorm ook afzonderlijk verkrijgbaar zijn. BasicNet XL heeft 4 Mbps download- en 256 Kbps uploadvolume en een limiet van 5GB. ComfortNet XL doet het met 12 Mbps download, 400 Kbps upload en een limiet van 30GB. ExpressNet XL gaat voor 20 Mbps download, 512 Kbps upload en een limiet van 30GB. TurboNet XL komt aan 25 Mbps download, 1 Mbps upload en een limiet van 100GB. Voor de Shakes met telefonie is overigens Freephone Europe ingevoerd. FreePhone Europe is een nieuw tariefplan dat klanten toelaat om quasi onbeperkt te bellen naar alle landen van de Europese Unie plus Andorra, Faroer Eilanden, Gibraltar, Ijsland, Liechtenstein, Monaco, Noorwegen, San Marino en Zwitserland tussen 16u en 08u op werkdagen en de volledige dagen tijdens weekends en op feestdagen. Het klassieke Freephone tariefplan blijft bestaan aan 17,34 euro per maand.