Kris Verheye, die vandaag Telindus Nederland leidt, volgt Jan De Schepper op als verantwoordelijke voor de top 500 klanten bij Belgacom. Het is een verrassende keuze.

De 40-jarige Kris Verheye wordt de nieuwe vice president corporate market binnen de enterprise business unit. Verheye is net geen tien jaar aan de slag bij Telindus, waar hij eerst sales manager was en later business unit manager voor operatoren en industriële ondernemingen. Sinds augustus 2006 is hij managing director Telindus Nederland.

Bij de overname van het Nederlandse storagebedrijf ISIT in 2007 werd hij er eveneens managing director. Voordien was hij acht jaar aan de slag bij Siemens. Kris Verheye is industrieel ingenieur en volgde een Master in Management in aan de Vrije Universiteit van Brussel. Hij houdt van fietsen, joggen en reizen en heeft drie kinderen van 6,4 en 1 jaar.

Kris Verheye wordt nu verantwoordelijk voor een omzet van 720 miljoen euro, verspreid over 300 bedrijven en multinationals. Met Verheye kiest Belgacom dus voor een zekere continituïteit bij Telindus. Hij zal rechtstreeks rapporteren aan Michel De Coster. Eerder werd vooral Philippe Rogge genoemd als de grote kandidaat om Jan De Schepper op te volgen. Rogge zou echter gepast hebben voor deze job.

Kris Verheye, die vandaag Telindus Nederland leidt, volgt Jan De Schepper op als verantwoordelijke voor de top 500 klanten bij Belgacom. Het is een verrassende keuze. De 40-jarige Kris Verheye wordt de nieuwe vice president corporate market binnen de enterprise business unit. Verheye is net geen tien jaar aan de slag bij Telindus, waar hij eerst sales manager was en later business unit manager voor operatoren en industriële ondernemingen. Sinds augustus 2006 is hij managing director Telindus Nederland. Bij de overname van het Nederlandse storagebedrijf ISIT in 2007 werd hij er eveneens managing director. Voordien was hij acht jaar aan de slag bij Siemens. Kris Verheye is industrieel ingenieur en volgde een Master in Management in aan de Vrije Universiteit van Brussel. Hij houdt van fietsen, joggen en reizen en heeft drie kinderen van 6,4 en 1 jaar. Kris Verheye wordt nu verantwoordelijk voor een omzet van 720 miljoen euro, verspreid over 300 bedrijven en multinationals. Met Verheye kiest Belgacom dus voor een zekere continituïteit bij Telindus. Hij zal rechtstreeks rapporteren aan Michel De Coster. Eerder werd vooral Philippe Rogge genoemd als de grote kandidaat om Jan De Schepper op te volgen. Rogge zou echter gepast hebben voor deze job.