Het gaat om een voorlopig bedrag en het kan nog veranderen. Tencent Music moet een notering in New York krijgen, maar het is nog niet bekend bij welke beurs precies.

Moederbedrijf Tencent heeft momenteel 58 procent van het bedrijf in handen, concurrent Spotify heeft een belang van meer dan 9 procent.

Tencent Music heeft naar eigen zeggen maandelijks 872 miljoen actieve gebruikers, die via de tegenhanger van Spotify ook naar bijvoorbeeld live optredens kunnen kijken. Van alle gebruikers betaalt zo'n 4 procent voor de muziekapp.

Het gaat om een voorlopig bedrag en het kan nog veranderen. Tencent Music moet een notering in New York krijgen, maar het is nog niet bekend bij welke beurs precies.Moederbedrijf Tencent heeft momenteel 58 procent van het bedrijf in handen, concurrent Spotify heeft een belang van meer dan 9 procent. Tencent Music heeft naar eigen zeggen maandelijks 872 miljoen actieve gebruikers, die via de tegenhanger van Spotify ook naar bijvoorbeeld live optredens kunnen kijken. Van alle gebruikers betaalt zo'n 4 procent voor de muziekapp.