Sinds begin dit jaar zijn de Belgische en Nederlandse Teradata-organisaties samengevoegd.

In het verleden werkten de afdelingen Professional Services en Customer Services bij analyticsspecialist Teradata al op Benelux-niveau. Nu wordt dat doorgetrokken in de hele organisatie. Hoewel beide vestigingen als twee aparte juridische entiteiten blijven bestaan, is het de bedoeling dat de organisatorische fusie het bedrijf helpt om sterker en efficiënter te werken, klinkt het in een mededeling.

De nieuwe interne structuur betekent ook dat er veranderingen zijn op managementniveau. De Nederlandse managing director van Teradata Hans Fons gaat de Benelux-organisatie leiden. Gunther Roobaert, die het Belgische filiaal leidde, ziet zijn functie verdwijnen en verlaat het bedrijf. Hij werkte maar liefst 18 jaar bij NCR en Teradata , waar hij opklom van verkoper tot salesdirecteur en sinds september 2007 country manager voor België.

Sinds begin dit jaar zijn de Belgische en Nederlandse Teradata-organisaties samengevoegd. In het verleden werkten de afdelingen Professional Services en Customer Services bij analyticsspecialist Teradata al op Benelux-niveau. Nu wordt dat doorgetrokken in de hele organisatie. Hoewel beide vestigingen als twee aparte juridische entiteiten blijven bestaan, is het de bedoeling dat de organisatorische fusie het bedrijf helpt om sterker en efficiënter te werken, klinkt het in een mededeling. De nieuwe interne structuur betekent ook dat er veranderingen zijn op managementniveau. De Nederlandse managing director van Teradata Hans Fons gaat de Benelux-organisatie leiden. Gunther Roobaert, die het Belgische filiaal leidde, ziet zijn functie verdwijnen en verlaat het bedrijf. Hij werkte maar liefst 18 jaar bij NCR en Teradata , waar hij opklom van verkoper tot salesdirecteur en sinds september 2007 country manager voor België.