Het nieuws dat ceo Didier Bellens zijn vertrouwelinge Concetta Fagard weer in dienst neemt - tegen het advies van de raad van bestuur in - heeft bij een 40-tal werknemers een spontane staking uitgelokt.

Dat schrijven de kranten De Standaard en De Tijd. De ex-collega's van Concetta Fagard van de afdeling sponsoring, maatschappelijk verantwoord ondernemen, pr en evenementen zouden vanochtend even spontaan het werk hebben neergelegd. Zij zien het niet zitten dat Fagard opnieuw enige zeggenschap of invloed krijgt in hun afdeling.

De vakbonden zeggen dat ze de staking zullen erkennen en noemen de staking 'veelzeggend'. "De betrokken kaderleden hebben een duidelijk signaal willen geven dat zij niets meer met mevrouw Fagard te maken willen hebben", klinkt het in De Standaard. De vakbonden gaan nu een datum prikken voor een verzoeningsvergadering.

Het nieuws dat ceo Didier Bellens zijn vertrouwelinge Concetta Fagard weer in dienst neemt - tegen het advies van de raad van bestuur in - heeft bij een 40-tal werknemers een spontane staking uitgelokt. Dat schrijven de kranten De Standaard en De Tijd. De ex-collega's van Concetta Fagard van de afdeling sponsoring, maatschappelijk verantwoord ondernemen, pr en evenementen zouden vanochtend even spontaan het werk hebben neergelegd. Zij zien het niet zitten dat Fagard opnieuw enige zeggenschap of invloed krijgt in hun afdeling. De vakbonden zeggen dat ze de staking zullen erkennen en noemen de staking 'veelzeggend'. "De betrokken kaderleden hebben een duidelijk signaal willen geven dat zij niets meer met mevrouw Fagard te maken willen hebben", klinkt het in De Standaard. De vakbonden gaan nu een datum prikken voor een verzoeningsvergadering.