Het gaat om twee uitgeklede versies van de duurdere varianten. Zo heeft hij enkel achterwielaandrijving en is de autopilot niet geïnstalleerd. Het is wel mogelijk om vierwielaandrijving te krijgen en de automatische piloot aan te zetten, maar hier moet je meer voor betalen.

Zo is de basisversie aan te passen aan je eigen wensen, wanneer je niet alles hoeft van een S 85 of s 90, hierdoor kan hij goedkoper uitpakken. Maar wanneer je alle updates wil ga je toch al rap richting de 100.000 euro.

Ook gaat de S 60 minder snel en heeft hij een kleinere actieradius. Met de accu kan je zo'n vierhonderd kilometer afleggen, bij de S 90 is dat honderd kilometer meer. De topsnelheid ligt op 200 km/u, bij de S 90 is dat 50 kilometer sneller.

De wagen staat al op de site van het autobedrijf.

Het gaat om twee uitgeklede versies van de duurdere varianten. Zo heeft hij enkel achterwielaandrijving en is de autopilot niet geïnstalleerd. Het is wel mogelijk om vierwielaandrijving te krijgen en de automatische piloot aan te zetten, maar hier moet je meer voor betalen.Zo is de basisversie aan te passen aan je eigen wensen, wanneer je niet alles hoeft van een S 85 of s 90, hierdoor kan hij goedkoper uitpakken. Maar wanneer je alle updates wil ga je toch al rap richting de 100.000 euro.Ook gaat de S 60 minder snel en heeft hij een kleinere actieradius. Met de accu kan je zo'n vierhonderd kilometer afleggen, bij de S 90 is dat honderd kilometer meer. De topsnelheid ligt op 200 km/u, bij de S 90 is dat 50 kilometer sneller.De wagen staat al op de site van het autobedrijf.