Terwijl liefhebbers nog 1,5 jaar moeten wachten op de Model 3, houdt Tesla de huidige eigenaars warm met een nieuwe update. Volgens The Verge komt het geavanceerde luchtfiltersysteem van de Model X namelijk ook naar de Model S. Het gaat om een extra optie op de wagen, dus hij zal niet standaard voorzien zijn. Ook kan het bereik van de wagen verhoogd worden met de 100kWh-versie - op dit moment is 90kWh de maximale accucapaciteit.

Vorige week gingen er al geruchten dat het interieur en exterieur ook wat aanpassingen krijgt. De stoelen zouden voorzien worden van ventilatie en de koplampen krijgen LED-lampen mee.

Mario Kart

Gisteren maakt Elon Musk daarbij bekend dat er een 'easter egg' in de Tesla zit. Wanneer je na de laatste update vier keer de automatische piloot activeert, wordt de weg in het dashboard de regenboogweg van Mario Kart.

Terugroepactie Model X

Met de gimmick lijkt het bedrijf de aandacht van de teruggeroepen wagens af te willen houden. Gisteren maakte het bedrijf bekend dat er 2.700 wagens van het type Model X teruggeroepen zullen worden, omdat de middelste van de achterste rij stoelen dubbel kan vouwen bij een ongeluk. Amerikaanse eigenaren die al een Model X bezitten hebben een e-mail ontvangen over de terugroepactie. Tot een lokale Tesla-garage het probleem aanpakt wordt geadviseerd de bewuste stoel niet te gebruiken.

Terwijl liefhebbers nog 1,5 jaar moeten wachten op de Model 3, houdt Tesla de huidige eigenaars warm met een nieuwe update. Volgens The Verge komt het geavanceerde luchtfiltersysteem van de Model X namelijk ook naar de Model S. Het gaat om een extra optie op de wagen, dus hij zal niet standaard voorzien zijn. Ook kan het bereik van de wagen verhoogd worden met de 100kWh-versie - op dit moment is 90kWh de maximale accucapaciteit.Vorige week gingen er al geruchten dat het interieur en exterieur ook wat aanpassingen krijgt. De stoelen zouden voorzien worden van ventilatie en de koplampen krijgen LED-lampen mee. Mario KartGisteren maakt Elon Musk daarbij bekend dat er een 'easter egg' in de Tesla zit. Wanneer je na de laatste update vier keer de automatische piloot activeert, wordt de weg in het dashboard de regenboogweg van Mario Kart. Terugroepactie Model XMet de gimmick lijkt het bedrijf de aandacht van de teruggeroepen wagens af te willen houden. Gisteren maakte het bedrijf bekend dat er 2.700 wagens van het type Model X teruggeroepen zullen worden, omdat de middelste van de achterste rij stoelen dubbel kan vouwen bij een ongeluk. Amerikaanse eigenaren die al een Model X bezitten hebben een e-mail ontvangen over de terugroepactie. Tot een lokale Tesla-garage het probleem aanpakt wordt geadviseerd de bewuste stoel niet te gebruiken.