In het 'Master Plan - deel 2' gaf Musk vorig jaar al aan dat hij een vrachtwagen wilde gaan ontwikkelen, de 'Tesla Semi'. Die moet vrachtvervoer volgens Musk veiliger, goedkoper en toffer maken.

Daarnaast werkt Tesla ook aan een elektrische pick-uptruck. Daarop is het nog anderhalf tot twee jaar wachten, zo bleek uit een reactie van Musk op Twitter.

Na deze aankondigingen schoot het aandeel van Tesla meteen met drie procent omhoog. Tesla stootte deze week nog General Motors nog van de troon als autoproducent met de hoogste marktwaarde.

In het 'Master Plan - deel 2' gaf Musk vorig jaar al aan dat hij een vrachtwagen wilde gaan ontwikkelen, de 'Tesla Semi'. Die moet vrachtvervoer volgens Musk veiliger, goedkoper en toffer maken. Daarnaast werkt Tesla ook aan een elektrische pick-uptruck. Daarop is het nog anderhalf tot twee jaar wachten, zo bleek uit een reactie van Musk op Twitter.Na deze aankondigingen schoot het aandeel van Tesla meteen met drie procent omhoog. Tesla stootte deze week nog General Motors nog van de troon als autoproducent met de hoogste marktwaarde.