Het probleem deed zich voor bij één voertuig waarbij de gordel vooraan spontaan loskwam. Daarom mogen alle bezitters van een Tesla Model S vrijwillig langsgaan voor een extra controle. Ongevallen op basis van de fout zijn er nog niet gebeurd. Ook kon het probleem voor zover bekend niet gereproduceerd worden.

Het is niet de eerste keer dat Tesla modellen moet terugroepen. Maar het is wel de grootste terugroepactie van het bedrijf totnogtoe. het Model S van Tesla is een van de populairste model dat sinds 2012 op de markt is.

Het probleem deed zich voor bij één voertuig waarbij de gordel vooraan spontaan loskwam. Daarom mogen alle bezitters van een Tesla Model S vrijwillig langsgaan voor een extra controle. Ongevallen op basis van de fout zijn er nog niet gebeurd. Ook kon het probleem voor zover bekend niet gereproduceerd worden.Het is niet de eerste keer dat Tesla modellen moet terugroepen. Maar het is wel de grootste terugroepactie van het bedrijf totnogtoe. het Model S van Tesla is een van de populairste model dat sinds 2012 op de markt is.