Tesla roept de pers op 31 maart samen in zijn batterijfabriek in Hawthorne, Californië. Over zijn intenties laat het bedrijf geen twijfel: Model 3 aan de wereld tonen en vermoedelijk wat meer informatie geven over de prijs en mogelijkheden van de wagen.

Algemeen wordt verwacht dat Model 3 een goedkoper model wordt dat rond de 35.000 dollar ligt, wat nog kan verbeteren in combinatie met voordelige belastingmaatregelen rond elektrische wagens. Ook zou de wagen een bereik hebben van rond de 200 mijl (320 kilometer).

Tesla roept de pers op 31 maart samen in zijn batterijfabriek in Hawthorne, Californië. Over zijn intenties laat het bedrijf geen twijfel: Model 3 aan de wereld tonen en vermoedelijk wat meer informatie geven over de prijs en mogelijkheden van de wagen.Algemeen wordt verwacht dat Model 3 een goedkoper model wordt dat rond de 35.000 dollar ligt, wat nog kan verbeteren in combinatie met voordelige belastingmaatregelen rond elektrische wagens. Ook zou de wagen een bereik hebben van rond de 200 mijl (320 kilometer).