De screenshots verschenen afgelopen weekend op de Poolse website winforum.eu. Wat meteen opvalt, zijn de veranderingen in de user interface. Zo wordt het mogelijk om de 'livetegels' kleiner of groter te maken en krijgen gebruikers ook meer kleuropties.

Apps

Daarnaast kregen ook onder andere applicaties zoals de rekenmachine en de wekker een update, en ook Internet Explorer versie 11 zit in Windows Blue verwerkt.

Belangrijke verbetering is dat meerdere apps naast elkaar kunnen draaien, wat multitasken makkelijker moet maken. Maximaal vier apps kunnen naast elkaar geopend worden.

Windows Blue moet een update worden van het huidige Windows 8, dat niet het succes werd dat Microsoft ervan verwacht had. Windows Blue komt naar verwachting later dit jaar uit.

De screenshots verschenen afgelopen weekend op de Poolse website winforum.eu. Wat meteen opvalt, zijn de veranderingen in de user interface. Zo wordt het mogelijk om de 'livetegels' kleiner of groter te maken en krijgen gebruikers ook meer kleuropties. Apps Daarnaast kregen ook onder andere applicaties zoals de rekenmachine en de wekker een update, en ook Internet Explorer versie 11 zit in Windows Blue verwerkt. Belangrijke verbetering is dat meerdere apps naast elkaar kunnen draaien, wat multitasken makkelijker moet maken. Maximaal vier apps kunnen naast elkaar geopend worden. Windows Blue moet een update worden van het huidige Windows 8, dat niet het succes werd dat Microsoft ervan verwacht had. Windows Blue komt naar verwachting later dit jaar uit.