Je kent ze wel: de 'bubbels' die in iMessage, Facebook Messenger of Gchat verschijnen terwijl je een bericht aan het typen bent.

Maar wat als je tijdens het typen onderbroken wordt door - pakweg - een telefoontje? Blijven die 'bubbeltjes' dan staan en zal je messaging-contact bijgevolg denken dat je nog steeds aan het tikken bent?

De website Slate.com zocht het uit in deze 'Bubble Test'. Die laat zien wanneer de bubbels in iMessage, Messenger en Gchat opduiken en na hoeveel seconden ze automatisch weer verdwijnen.

(MI)

Je kent ze wel: de 'bubbels' die in iMessage, Facebook Messenger of Gchat verschijnen terwijl je een bericht aan het typen bent. Maar wat als je tijdens het typen onderbroken wordt door - pakweg - een telefoontje? Blijven die 'bubbeltjes' dan staan en zal je messaging-contact bijgevolg denken dat je nog steeds aan het tikken bent? De website Slate.com zocht het uit in deze 'Bubble Test'. Die laat zien wanneer de bubbels in iMessage, Messenger en Gchat opduiken en na hoeveel seconden ze automatisch weer verdwijnen. (MI)