Paul Baeck, huidig managing director van mobiele telefoniewinkelketen The Phone House België vertrekt, waardoor sales director Bernd Bosch vanaf 1 juni zijn plaats zal innemen.

Paul Baeck kondigde, aldus het persbericht, aan "het bedrijf te willen verlaten om zijn carrière een nieuwe wending te geven". Daardoor krijgt sales director Bernd Bosch zijn directeursstoel.

Afgestudeerd als Licentiaat Handelswetenschappen aan Vlekho, oefende Bosch de afgelopen jaren vooral commerciële functies uit: in 1996 startte hij als District Manager bij Euro Shoe Unie, in 2000 was hij actief als Retail Sales District Manager bij SECA/JET, CONOCO. Hij ging in 2002 aan de slag bij The Phone House als als Area Sales Manager North en werd in 2004 tot Sales Director benoemd.

The Phone House heeft 84 winkels in ons land. Het bedrijf draait hier een omzet van 103 miljoen euro (in 2007). Er werken 500 mensen. De keten maakt deel uit van de Britse groep The Carphone Warehouse. Begin deze maand verwierf het Amerikaanse Best Buy 50 procent van de aandelen van het bedrijf.

De digitale inkt was nog niet droog of daar liep het bericht binnen dat Paul Baeck zijn nieuwe job al te pakken heeft. Vanaf 1 augustus 2008 wordt hij bij Mobistar aangesteld als chief commercial officer. Hij zal er verantwoordelijk zijn voor alle commerciële activiteiten van het bedrijf binnen de residentiële en de professionele markt en de klantendienst. Hij zal ook deel uitmaken van het executive committee van Mobistar.

Paul Baeck, huidig managing director van mobiele telefoniewinkelketen The Phone House België vertrekt, waardoor sales director Bernd Bosch vanaf 1 juni zijn plaats zal innemen. Paul Baeck kondigde, aldus het persbericht, aan "het bedrijf te willen verlaten om zijn carrière een nieuwe wending te geven". Daardoor krijgt sales director Bernd Bosch zijn directeursstoel. Afgestudeerd als Licentiaat Handelswetenschappen aan Vlekho, oefende Bosch de afgelopen jaren vooral commerciële functies uit: in 1996 startte hij als District Manager bij Euro Shoe Unie, in 2000 was hij actief als Retail Sales District Manager bij SECA/JET, CONOCO. Hij ging in 2002 aan de slag bij The Phone House als als Area Sales Manager North en werd in 2004 tot Sales Director benoemd. The Phone House heeft 84 winkels in ons land. Het bedrijf draait hier een omzet van 103 miljoen euro (in 2007). Er werken 500 mensen. De keten maakt deel uit van de Britse groep The Carphone Warehouse. Begin deze maand verwierf het Amerikaanse Best Buy 50 procent van de aandelen van het bedrijf. De digitale inkt was nog niet droog of daar liep het bericht binnen dat Paul Baeck zijn nieuwe job al te pakken heeft. Vanaf 1 augustus 2008 wordt hij bij Mobistar aangesteld als chief commercial officer. Hij zal er verantwoordelijk zijn voor alle commerciële activiteiten van het bedrijf binnen de residentiële en de professionele markt en de klantendienst. Hij zal ook deel uitmaken van het executive committee van Mobistar.