Anja Cappelle schuift door naar de managing director-stoel bij webagentschap The Reference, dat onderdeel is van Emakina. Voormalig directeur Alexander Van de Rostyne krijgt een zitje in de raad van beheer.

Nu Alexander Van de Rostyne het dagelijkse bestuur van The Reference laat voor wat het is, krijgt sales manager Anja Cappelle (34) zijn positie. Cappelle wordt genoemd als deel van de 'historische kern' van The Reference. Ze werkt er al sinds 1995 en doorzwom verscheidene functies. Volgens John Deprez, directeur Benelux bij de Emakina Group, gaat het om "een verandering die toch continuïteit inhoudt voor klanten en medewerkers."

Het managersjargon heeft Anja Cappelle alvast onder de knie, zo blijkt uit het persbericht. "Het is een doelstelling om op twee jaar tijd een substantiële groei te realiseren en daarbij telkens opnieuw kwalitatieve projecten op te leveren met een hoge toegevoegde waarde en koppelingen naar alle schakels van de value chain", klinkt het. "Om dit te laten slagen, staat in alles wat we doen respect voor de klant en respect voor onze eigen mensen centraal."

Anja Cappelle schuift door naar de managing director-stoel bij webagentschap The Reference, dat onderdeel is van Emakina. Voormalig directeur Alexander Van de Rostyne krijgt een zitje in de raad van beheer. Nu Alexander Van de Rostyne het dagelijkse bestuur van The Reference laat voor wat het is, krijgt sales manager Anja Cappelle (34) zijn positie. Cappelle wordt genoemd als deel van de 'historische kern' van The Reference. Ze werkt er al sinds 1995 en doorzwom verscheidene functies. Volgens John Deprez, directeur Benelux bij de Emakina Group, gaat het om "een verandering die toch continuïteit inhoudt voor klanten en medewerkers." Het managersjargon heeft Anja Cappelle alvast onder de knie, zo blijkt uit het persbericht. "Het is een doelstelling om op twee jaar tijd een substantiële groei te realiseren en daarbij telkens opnieuw kwalitatieve projecten op te leveren met een hoge toegevoegde waarde en koppelingen naar alle schakels van de value chain", klinkt het. "Om dit te laten slagen, staat in alles wat we doen respect voor de klant en respect voor onze eigen mensen centraal."