De thermoskan - 'Ember'' genaamd - is te controleren met een app en door aan de onderkant te draaien. De ontwikkelaars zijn 'serieuze koffieliefhebbers' en misten nog een thermoskan die dit kon.

De Ember kan op een volle batterij twee uur lang de temperatuur controleren - ideaal voor pendelaars. Met de bijbehorende oplader kan dit uiteraard ieder moment van de dag. Hij doet er 1,5 uur over om volledig op te laden.

Ember staat op crowdfundingsite IndieGoGo en heeft al 200.000 dollar opgehaald, bijna vier keer het doel van de ontwikkelaars. Hij is voor 129 dollar verkrijgbaar, inclusief verzendkosten. Vanaf april 2016 wordt hij geleverd, waarna hij in de winkel verschijnt voor 149 dollar.

De thermoskan - 'Ember'' genaamd - is te controleren met een app en door aan de onderkant te draaien. De ontwikkelaars zijn 'serieuze koffieliefhebbers' en misten nog een thermoskan die dit kon.De Ember kan op een volle batterij twee uur lang de temperatuur controleren - ideaal voor pendelaars. Met de bijbehorende oplader kan dit uiteraard ieder moment van de dag. Hij doet er 1,5 uur over om volledig op te laden. Ember staat op crowdfundingsite IndieGoGo en heeft al 200.000 dollar opgehaald, bijna vier keer het doel van de ontwikkelaars. Hij is voor 129 dollar verkrijgbaar, inclusief verzendkosten. Vanaf april 2016 wordt hij geleverd, waarna hij in de winkel verschijnt voor 149 dollar.