Thierry Geerts wordt de nieuwe directeur voor Google in België. Hij volgt in die functie Eric Portier op.

Momenteel is Geerts nog werkzaam als director of business development bij uitgever Corelio. Hij is er verantwoordelijk voor fusies en overnames, partnerships en innovatie. Daarvoor was hij onder meer werkzaam als algemeen directeur van Passe-Partout, Clickx en Euroblan, en actief in het bestuur van diverse online agency's.

Geerts zal in september aan de slag gaan bij Google. Hij volgt Erik Portier op die in oktober vorig jaar de overstap maakte naar RTL.

Thierry Geerts wordt de nieuwe directeur voor Google in België. Hij volgt in die functie Eric Portier op. Momenteel is Geerts nog werkzaam als director of business development bij uitgever Corelio. Hij is er verantwoordelijk voor fusies en overnames, partnerships en innovatie. Daarvoor was hij onder meer werkzaam als algemeen directeur van Passe-Partout, Clickx en Euroblan, en actief in het bestuur van diverse online agency's. Geerts zal in september aan de slag gaan bij Google. Hij volgt Erik Portier op die in oktober vorig jaar de overstap maakte naar RTL.