Het gaat volgens bronnen van Reuters nog niet om een definitieve overname. Beide partijen geven formeel geen commentaar. De beurskoers van Symantec gaat door het gerucht wel omhoog. Het beveiligingsbedrijf, onder meer bekend van Norton antivirus, zou 15 miljard dollar waard zijn, met een schuld van 5 miljard dollar.

Onder de huidige aandeelhouders van Symantec zitten ook investeringsgroepen Bain Capital en Silver Lake. Volgens de bronnen van Reuters bestaat de kans dat zij aan boord blijven als investeerder.

Vlak voor de overnamegeruchten maakte Symantec zelf twee overnames bekend: Appthority, dat zich toelegt om de analyse en bescherming van mobiele apps, en Javelin Networks, dat zich specialiseert op het tegenhouden van aanvallen via Active Directory.

Het gaat volgens bronnen van Reuters nog niet om een definitieve overname. Beide partijen geven formeel geen commentaar. De beurskoers van Symantec gaat door het gerucht wel omhoog. Het beveiligingsbedrijf, onder meer bekend van Norton antivirus, zou 15 miljard dollar waard zijn, met een schuld van 5 miljard dollar.Onder de huidige aandeelhouders van Symantec zitten ook investeringsgroepen Bain Capital en Silver Lake. Volgens de bronnen van Reuters bestaat de kans dat zij aan boord blijven als investeerder.Vlak voor de overnamegeruchten maakte Symantec zelf twee overnames bekend: Appthority, dat zich toelegt om de analyse en bescherming van mobiele apps, en Javelin Networks, dat zich specialiseert op het tegenhouden van aanvallen via Active Directory.