Volgens nieuwsbureau Reuters is het bedrijf net klaar met filmen. In het videoverhaal zal je kunnen kiezen hoe het verder gaat door, uiteraard, te 'swipen'. Onderliggend zit er wel een datingelement aan. Tinder wil mensen die dezelfde keuzes maakten met elkaar in contact brengen.

Daarnaast zou de serie ook een eerste stap zijn naar een bredere ambitie van Tinder om meer te worden dan een pure dating app. Investeren in 'originele content' is bon ton bij veel techbedrijven. Kijk bijvoorbeeld maar naar Amazon, dat van webwinkel ondertussen is uitgegroeid naar mediastreaminggigant. Andere techbedrijven, zoals Snapchat en Microsoft, startten eerder al gelijkaardige projecten op, die daarna weer roemeloos werden gesloten.

Volgens nieuwsbureau Reuters is het bedrijf net klaar met filmen. In het videoverhaal zal je kunnen kiezen hoe het verder gaat door, uiteraard, te 'swipen'. Onderliggend zit er wel een datingelement aan. Tinder wil mensen die dezelfde keuzes maakten met elkaar in contact brengen. Daarnaast zou de serie ook een eerste stap zijn naar een bredere ambitie van Tinder om meer te worden dan een pure dating app. Investeren in 'originele content' is bon ton bij veel techbedrijven. Kijk bijvoorbeeld maar naar Amazon, dat van webwinkel ondertussen is uitgegroeid naar mediastreaminggigant. Andere techbedrijven, zoals Snapchat en Microsoft, startten eerder al gelijkaardige projecten op, die daarna weer roemeloos werden gesloten.