Opslagbedrijf Tintri heeft zich weten te verzekeren van 25 miljoen dollar vers investeringgeld.

Tintri heeft nu al alles samen 60 miljoen dollar opgehaald, zo meldt technologieblog TechCrunch. Het bedrijf is gespecialiseerd in opslag op SSD Flash-disks die specifiek ontwikkeld zijn voor gevirtualiseerde omgevingen. Eén van de medeoprichters is dan ook Kieran Harty, de voormalige vice-president engineering bij virtualisatiebedrijf VMware. De ambitie is om de SAN's (block-based storage) en de NAS'en (file based storage) in die wereld - voornamelijk EMC en NetApp - te vervangen door een VAN, of 'VM -aware-storage'.

Tintri is sinds vorig jaar ook aanwezig in de EMEA-regio met een team van 7 mensen . Het werkt volop aan een distributiekanaal. In ons land heeft Dimension Data in het voorjaar een distributieovereenkomst met Tintri getekend.

Opslagbedrijf Tintri heeft zich weten te verzekeren van 25 miljoen dollar vers investeringgeld. Tintri heeft nu al alles samen 60 miljoen dollar opgehaald, zo meldt technologieblog TechCrunch. Het bedrijf is gespecialiseerd in opslag op SSD Flash-disks die specifiek ontwikkeld zijn voor gevirtualiseerde omgevingen. Eén van de medeoprichters is dan ook Kieran Harty, de voormalige vice-president engineering bij virtualisatiebedrijf VMware. De ambitie is om de SAN's (block-based storage) en de NAS'en (file based storage) in die wereld - voornamelijk EMC en NetApp - te vervangen door een VAN, of 'VM -aware-storage'. Tintri is sinds vorig jaar ook aanwezig in de EMEA-regio met een team van 7 mensen . Het werkt volop aan een distributiekanaal. In ons land heeft Dimension Data in het voorjaar een distributieovereenkomst met Tintri getekend.