De Italiaanse telco Tiscali komt met een eigen VoIP-dienst onder de naam Indoona. De toepassing lijkt als twee druppels water op Skype, en zal in heel Europa uitgerold worden. Net als bij Skype kan Indoona gebruikt worden om gratis te bellen en webcambeelden te versturen langs het internet. In België wordt een dergelijke toepassingen het vaakst gebruikt voor zakelijke doeleinden, om te vergaderen met collega's in het buitenland bijvoorbeeld.

Indoona is een gratis dienst, maar het kost wel geld om naar mobiele nummers te bellen of zelf een eigen nummer aan te vragen. Net zoals bij Skype dus.

Tiscali is niet meer actief op de Belgische markt. In 2004 werd Tiscali België overgenomen door Scarlet (nu Belgacom). Het Italiaanse Tiscali is nu hoofdzakelijk actief in eigen land, maar hoopt met de VoIP-dienst weer potten te kunnen breken op internationaal niveau.

De Italiaanse telco Tiscali komt met een eigen VoIP-dienst onder de naam Indoona. De toepassing lijkt als twee druppels water op Skype, en zal in heel Europa uitgerold worden. Net als bij Skype kan Indoona gebruikt worden om gratis te bellen en webcambeelden te versturen langs het internet. In België wordt een dergelijke toepassingen het vaakst gebruikt voor zakelijke doeleinden, om te vergaderen met collega's in het buitenland bijvoorbeeld. Indoona is een gratis dienst, maar het kost wel geld om naar mobiele nummers te bellen of zelf een eigen nummer aan te vragen. Net zoals bij Skype dus. Tiscali is niet meer actief op de Belgische markt. In 2004 werd Tiscali België overgenomen door Scarlet (nu Belgacom). Het Italiaanse Tiscali is nu hoofdzakelijk actief in eigen land, maar hoopt met de VoIP-dienst weer potten te kunnen breken op internationaal niveau.