Vanaf april 2008 zullen ongeveer 1 miljoen abonnees van Voo, het bedrijf dat het Waalse kabelnet in handen heeft, kunnen genieten van een triple play-aanbod (telefonie, televisie, breedbandinternet). Dat in tegenstelling tot eerdere berichten.

Paul Heyse, financieel directeur van Tecteo, reageerde bij het persagentschap Belga op het eerdere nieuws dat Voo pas eind 2009, begin 2010 met een triple play-aanbod voor al zijnabonnees zou komen. Hij stelt dat wel degelijk ongeveer 1 miljoen van de 1,26 miljoen abonnees van Voo vanaf april dit jaar van triple play zal kunnen gebruikmaken. Op dit moment kan al 70 procent van de klanten zich abonneren op het triple play-aanbod, stelt Heyse.

De rest zal wel tot eind 2009 of begin 2010 moeten wachten op een dergelijk aanbod. Voor hen moet het netwerk nog gemoderniseerd worden en dat zou twee tot drie jaar kunnen duren.

Vanaf april 2008 zullen ongeveer 1 miljoen abonnees van Voo, het bedrijf dat het Waalse kabelnet in handen heeft, kunnen genieten van een triple play-aanbod (telefonie, televisie, breedbandinternet). Dat in tegenstelling tot eerdere berichten. Paul Heyse, financieel directeur van Tecteo, reageerde bij het persagentschap Belga op het eerdere nieuws dat Voo pas eind 2009, begin 2010 met een triple play-aanbod voor al zijnabonnees zou komen. Hij stelt dat wel degelijk ongeveer 1 miljoen van de 1,26 miljoen abonnees van Voo vanaf april dit jaar van triple play zal kunnen gebruikmaken. Op dit moment kan al 70 procent van de klanten zich abonneren op het triple play-aanbod, stelt Heyse. De rest zal wel tot eind 2009 of begin 2010 moeten wachten op een dergelijk aanbod. Voor hen moet het netwerk nog gemoderniseerd worden en dat zou twee tot drie jaar kunnen duren.