In het Australische Melbourne moest maandag een Taiwanese toeriste uit het ijskoude water van Port Phillip Bay worden gered nadat ze tijdens het Facebooken op haar smartphone van de St Kilda-pier was getuimeld. Dat heeft de politie gemeld.

Een getuige waarschuwde de hulpdiensten. Die konden haar op 20 meter van de pier uit het water vissen en naar het ziekenhuis brengen.

De vrouw, die naar verluidt niet kan zwemmen, bleef ongedeerd. "In eerste instantie verontschuldigde ze zich", zegt politieagent Dean Kelly aan de Australische omroep ABC. Ze gaf ook toe dat ze haar Facebook-feed aan het checken was.

Het slachtoffer dobberde 20 minuten in het water, maar slaagde er opmerkelijk genoeg wél in haar smartphone te redden. (Belga/MI)

In het Australische Melbourne moest maandag een Taiwanese toeriste uit het ijskoude water van Port Phillip Bay worden gered nadat ze tijdens het Facebooken op haar smartphone van de St Kilda-pier was getuimeld. Dat heeft de politie gemeld. Een getuige waarschuwde de hulpdiensten. Die konden haar op 20 meter van de pier uit het water vissen en naar het ziekenhuis brengen. De vrouw, die naar verluidt niet kan zwemmen, bleef ongedeerd. "In eerste instantie verontschuldigde ze zich", zegt politieagent Dean Kelly aan de Australische omroep ABC. Ze gaf ook toe dat ze haar Facebook-feed aan het checken was. Het slachtoffer dobberde 20 minuten in het water, maar slaagde er opmerkelijk genoeg wél in haar smartphone te redden. (Belga/MI)