De Belgische operator Toledo Telecom neemt OpenWeb over dat zich in virtualisatie gespecialiseerd heeft.

De Belgische operator Toledo Telecom wil zich op de markt van 'cloud computing' storten. Het doet dat in eerste instantie via de overname van OpenWeb. OpenWeb, gevestigd in Jambes bij Namen. Toledo Telecom kan daardoor zijn dienstverlening verder uitbreiden met oplossingen uit de ruime cloud computing sfeer, gaande van infrastructuur, hosting en housing servers tot voip, vpn-services en het aanbieden van virtuele kantoren. Het vernieuwde gamma zal onder de vlag 'Toledo Solutions' aangeboden worden.

Het in 1997 opgerichte Toledo Telecom telt ondertussen naar eigen zeggen zo'n 30.000 klanten en richt zich zowel tot paticulieren als bedrijven. Grote klanten zijn onder meer Avis, Planet Parfum en Mer du Nord. In 2009 bedroeg de omzet van Toledo 17,5 miljoen euro.

De Belgische operator Toledo Telecom neemt OpenWeb over dat zich in virtualisatie gespecialiseerd heeft. De Belgische operator Toledo Telecom wil zich op de markt van 'cloud computing' storten. Het doet dat in eerste instantie via de overname van OpenWeb. OpenWeb, gevestigd in Jambes bij Namen. Toledo Telecom kan daardoor zijn dienstverlening verder uitbreiden met oplossingen uit de ruime cloud computing sfeer, gaande van infrastructuur, hosting en housing servers tot voip, vpn-services en het aanbieden van virtuele kantoren. Het vernieuwde gamma zal onder de vlag 'Toledo Solutions' aangeboden worden. Het in 1997 opgerichte Toledo Telecom telt ondertussen naar eigen zeggen zo'n 30.000 klanten en richt zich zowel tot paticulieren als bedrijven. Grote klanten zijn onder meer Avis, Planet Parfum en Mer du Nord. In 2009 bedroeg de omzet van Toledo 17,5 miljoen euro.