Tom Van Wint was bijna 10 jaar it service manager bij SITA - ondertussen omgedoopt tot Suez omdat de Suez-groep haar wereldwijde activiteiten onder één merk wou thuisbrengen. Bij de Allianz-groep wordt hij nu de it service desk & services manager voor de Benelux bij Allianz Managed Operations & Services Belgium (AMOS). AMOS is zowat het shared services center van de verzekeraar. De Allianz Group is immer sin meer dan 70 landen actief en telt in totaal meer dan 147.000 werknemers. AMOS zorgt er voor dat alle lokale vestigingen en werknemers de nodige professionele ondersteuning krijgen.

Tom Van Wint is overigens ook al meer dan 6 jaar een actief lid van Beltug. Daarnaast is hij al meer dan 15 jaar lang de voorzitter van IAUG.be: de International Avaya User Group Belgium.

Tom Van Wint was bijna 10 jaar it service manager bij SITA - ondertussen omgedoopt tot Suez omdat de Suez-groep haar wereldwijde activiteiten onder één merk wou thuisbrengen. Bij de Allianz-groep wordt hij nu de it service desk & services manager voor de Benelux bij Allianz Managed Operations & Services Belgium (AMOS). AMOS is zowat het shared services center van de verzekeraar. De Allianz Group is immer sin meer dan 70 landen actief en telt in totaal meer dan 147.000 werknemers. AMOS zorgt er voor dat alle lokale vestigingen en werknemers de nodige professionele ondersteuning krijgen.Tom Van Wint is overigens ook al meer dan 6 jaar een actief lid van Beltug. Daarnaast is hij al meer dan 15 jaar lang de voorzitter van IAUG.be: de International Avaya User Group Belgium.